Mijn boeken

Het Feestdagen Bakboek

Bak het hele jaar door voor de feestdagen de lekkerste recepten. En zelfs buiten de feestdagen om kun je dit boek er perfect bij pakken. Van koekjes en brownies tot desserts en spectaculaire taarten. Voor ieder moment is er een geschikt recept.

Op zoek naar de printables? Die vind je hier.

Bestel het Feestdagen Bakboek

Het Kinderbakboek

30 Geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Zo wordt bakken wel heel erg leuk en makkelijk voor jong en oud. En we gaan verder dan alleen recepten, ook de nodige bakkennis wordt gedeeld. Uiteraard eenvoudig uitgelegd zodat ook de kleinste bakkers ermee aan de slag kunnen. Ook leuk: bij aanschaf van dit boek krijg je gratis online toegang tot heel veel leuke printables zoals vrolijke kleurplaten en meer!

Bestel Het Kinderbakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

Met ruim 150 recepten organiseer jij voortaan borrels waar iedereen op afkomt. De recepten zijn opgedeeld in verschillende hoofdstukken zodat je makkelijk kunt kiezen tussen borrelhapjes die je met of zonder oven maakt. De sauzen, spreads en dips zijn natuurlijk ook van de partij in hun eigen hoofdstuk.

Bestel Het Borrelhapjes Bakboek

Het Laura’s Bakery Bakboek

De recepten in mijn tweede boek zijn helemaal in lijn met wat je van Laura’s Bakery gewend bent. Toegankelijke recepten in vele verschillende categorieën. Van koekjes en taarten tot desserts en borrelhapjes. Met de 70 recepten in het boek ben je wel even zoet.

Bestel Het Laura’s Bakery Bakboek

Het basisbakboek

Voor iedere thuisbakker die de basis van het bakken graag onder de knie wil krijgen. Naast de ongeschreven bakregels en heel veel andere handige baktips, deel ik de belangrijkste basisrecepten met je. Ook laat ik zien hoe je een basisrecept kunt gebruiken om ermee te variëren.

Bestel Het Basisbakboek

Het Receptenboek

Het Laura’s Bakery Receptenboek is niet zomaar een receptenboek, dit is jouw receptenboek. Hij is namelijk nog helemaal leeg, klaar om gevuld te worden met jouw favoriete recepten. De recepten van Laura’s Bakery die je keer op keer opzoekt, maar ook jouw heerlijke familierecepten kunnen erin gezet worden. Je richt jouw receptenboek in zoals je zelf wilt.

Lees hier meer over dit receptenboek.

Bestel Het Receptenboek